front_.jpg

Om oss

Vi fokuserer på privatmarkedet fordi vi mener at rekreasjon og ferie skal handle om å ha det fint med familie og venner, ikke om å bekymre deg for båten din etter et uvær. Vår tjeneste kan benyttes for både båter og campingsvogner, eller hytta på fjellet. Er du kanskje bekymret for båten din under vinteropplag? Vi gir deg beskjed. I tillegg mener Piing at det er viktig ta vare på tingene sine. Vi gir deg gode råd.

 
 

Hvem vi er

 
 
joost.jpg

JOost beerling co-founder

Joost er opprinnelig fra Nederland, der jobbet han med ledelse og underviste ved The Hague School of Economics frem til han flyttet til Norge i 2017. Sammen med Jo og Christian skapte han konseptet Piing, og som daglig leder har han et flott utgangspunkt for å gjøre ting bedre og enklere for alle kunder.

 
 
 
 
Jo.jpg

JO Borkhus co-founder

Jo er oppvokst i Kragerø, og utdannet båtbygger. Han har jobbet over hele verden med alt fra klassiske treseilere til vinnerprosjekt i Volvo Ocean Race. Sammen med kompanjonger startet han trebåtbyggeri i Oslo. Etter 20 år er han tilbake i Kragerø og driver eget firma med produksjon av spesialinnredning, stupebrett og båt. Jo er en sosial, engasjert og allsidig type som jobber for at Piing skal ta av!

 
 
 
christian.jpg

Christian løken co-founder

Christian er fra Oslo og har alltid vært glad i mennesker, natur og store utfordringer. Dette har ført til fallskjermjeger utdannelse, profesjonell seilkarriere med bla. mannskapsjobb hos Kongen og Volvo Ocean Race, utdannelse som Kaospilot og noen år på medisinstudiet. I tillegg har han startet opp selskaper innen, læring, bygg og teknologi, og har nå enorm tro på mulighetene Piing har i det norske og internasjonale markedet.

 
 
 
 
 

Utviklings Partnere

 
 
 

Vinner av Innovasjon Norge - Telemark Pris

 

Vårt selskap er vinner av Innovasjon Norge - Telemark pris for beste grunder ide. Tidligere navn SagaOppsyn. Vi har nå blitt Piing.

Lenke

Innovasjon%2525252BNorge%2525252BLogo.jpg