_J8A7881_tuned_V02.jpg

Sansen for Piing


Piing er en multisensor som passer på verdisakene dine.  

Du vil alltid ha oversikt over dine ting i Piing appen som oppdateres hver time hele døgnet. Da slipper du bekymring og slipper å forflytte deg for å sjekke at tingene dine har det bra.

 

Funksjoner

Screen Shot 2019-01-14 at 11.30.28 AM.png

Piing vil gi deg beskjed om luftfuktighet, lydnivå, GPS lokasjon, vannivå, temperatur, støt og slag mot skrog.

 

Levetid

En sensor med alt i en boks. Med seks funskjoner så får du all informasjon du behøver. Montér sensoren så fungerer den i 5 år!

 
 
 
.

.

Multi-funksjon

Med piing-sensoren og en smarttelefon har du mulighet til å ha kontroll på båten, hytta, campingbilen eller campingvognen din fra hvor enn du er i verden

 

App

App   Appen gir deg også muligheten til å angi dine egne parametere. Og dermed får du relevante varsler for deg og dine eiendeler. Når du selv ønsker det.

App

Appen gir deg også muligheten til å angi dine egne parametere. Og dermed får du relevante varsler for deg og dine eiendeler. Når du selv ønsker det.

Logg   Ved hjelp av Piing-sensoren vil det opprettes en logg på båten din. Du vil ikke bare kunne si at den har vært lagret varmt og tørt om vinteren, men faktisk bekrefte det.

Logg

Ved hjelp av Piing-sensoren vil det opprettes en logg på båten din. Du vil ikke bare kunne si at den har vært lagret varmt og tørt om vinteren, men faktisk bekrefte det.

 
 

Kommer Snart for App Store og Google Play

 
 
 

Vi er stolte av å være partner med Telenor

I Piing as vill vi at kunden skal ha det beste nettverket mulig. Derfor jobber vi tett med Telenor sitt nye NB-IOT nettverk.

 
 
Piing_Coming_Soon.jpg

Er du interessert i å følge med på tingene dine når du ikke er til stede? Med Piing kan du følge med fra hvor som helst.